Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Військове майно апарату аташе можна утилізувати у державах перебування

21 вересня 2018, 09:30
195
0
Автор:
Реклама

Врегульовано процедуру утилізації військового майна, яке закріплене за апаратом військових аташе і апаратом представника Міноборони при закордонній дипломатичній установі України.

Відповідна постанова Кабміну від 12 вересня 2018 року № 730 набуло чинності 20 вересня.

Військове майно апарату військових аташе, яке включено до переліку майна, що підлягає утилізації, або переліку списаного майна, що підлягає утилізації, у разі економічної недоцільності його перевезення в Україну може бути утилізоване в державах перебування апарату військових аташе.

Керівник апарату військових аташе готує пропозиції командиру військової частини про продаж або утилізацію військового майна на безоплатній або платній основі.

Продаж військового майна та продуктів утилізації проводиться на відкритих торгах (тендерах) за ринковими цінами держави перебування, працівниками апарату військових аташе, уповноваженими для цього в установленому порядку військовою частиною, яка забезпечує діяльність аташе.

Кошти від продажу військового майна та продуктів утилізації (за винятком витрат на його реалізацію) у п'ятиденний термін перераховуються до державного бюджету.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини