Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оновлені санкційні списки проти РФ

23 червня 2018, 13:39
1026
0
Автор:
Реклама

Введено санкції до 30 юридичних і 14 фізичних осіб, пов'язаних з російською агресією. У зв'язку з чим оновлений санкційний, який тепер налічує 1759 фізичних і 786 юридичних осіб.

Відповідне рішення РНБО від 21 червня 2018 "Про застосування і внесення змін до персональних спеціальних економічних і інших обмежувальних заходів (санкцій)" введено в дію Указом Президента № 176/2018, який набув чинності сьогодні, 23 червня.

Зокрема, введено санкції, симетричні санкціям, введеним Урядом США проти юридичних осіб, причетних до діяльності російських спецслужб в кіберпросторі :

- Науково-дослідний інститут «Квант»;

- ТОВ «Дайвтехносервіс»;

- ТОВ «Цифрові технології безпеки»;

- ERPScan BV;

- Embedi Limited.

Також список юросіб доповнений політичними партіями і громадськими організаціями, що брали участь в підготовці і проведенні незаконного голосування у Криму та м. Севастополі: ЦВК Російської Федерації, Виборча комісія «Республіки Крим», політичні партії «Єдина Росія», «Ліберально-демократична партія Росії» (ЛДПР), «Родіна», «Демократична партія Росії», «Патріоти Росії», «Аграрна партія Росії», «Комуністична партія Російської Федерації», Союз ветеранів Афганістану, Загальноросійська громадська організація «Союз пенсіонерів Росії», Всеросійська громадська організація «Бойове братство», Загальноросійський громадський рух «Корпус «За чисті вибори».

Введено санкції щодо російських підприємств ВПК, а також ДП «Луганський авіаційний ремонтний завод», який знаходиться на окупованій території України, Федерального державного унітарного підприємства «Радіочастотний центр центрального федерального округу»; Федерального державного унітарного підприємства «Ордена Трудового Червоного Прапора науково-дослідний інститут радіо», а також ТОВ:

- «АРД Сатком Сервіс»;

- «РусІнтеКо»;

- «Алмаз-Антей Телекомунікації»;

- «Лідер строй»;

- «ПРОЕКТ»;

- «М-Телеком»;

- «Альфател»;

- «ПБР»;

- «АСЗ».

До них застосовуються заходи у вигляді блокування активів, обмеження торгів операцій, запобігання виведенню капіталів за межі України, припинення видачі дозволів, ліцензій та інші

Крім того, санкції введені щодо фізичних осіб, причетних до підготовки і проведення незаконного голосування на території Криму та м. Севастополя у рамках виборів в Державну Думу, і щодо яких введені санкції Урядом США, серед яких відомий російський мільярдер Аркадій Ротенберг та члени його родини.

До них застосовуються заходи у вигляді відмови в наданні і скасування віз резидентам іноземних держав, застосування інших заборон в'їзду на територію України, запобігання виведення капіталів за межі України.

Нагадаємо, Президент у травні ввів нові санкції проти РФ, у новий список санкцій потрапили компанії IТ-сектора. У минулому році Президент затвердив санкції щодо країни-агресора якими заборонено надання сервісів «1С», «Яндекс», «Мейл.ру», «Доктор Веб», «Лабораторія Касперського» та інші

Лише СЬОГОДНІ всі бажаючі мають можливість отримати 30 % знижку, придбавши сервіси, системи та видання від ЛІГА:ЗАКОН. Все що потрібно для цього - оплатити абонентне обслуговування на 5 місяців вперед.

Для отримання детальнішої інформації про акцію перейдіть за посиланням.

Скористайтеся тестовим доступом  та оцінить увесь масштаб та переваги послуг компанії.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини