Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Автовиробникам спростили умови роботи

22 червня 2018, 17:30
230
0
Автор:
Реклама

Уряд оптимізує нормативно-правові умови роботи вітчизняних виробників легкових автомобілів в ситуації різкого скорочення попиту на їх продукцію.

Відповідні зміни до Порядку визначення товарів, що ввозяться на митну територію України для використання в промисловому виробництві моторних транспортних засобів затверджені постановою Кабміну від 16 травня № 483, яка набуде чинності з дня публікації.

Документ спрощує умови діяльності автомобільних підприємств і сприяє поліпшенню загальної ситуації в галузі.

Зокрема, виробники ТЗ зможуть ввозити комплектуючі для виготовлення основної продукції без обмеження по кількості і ступеню локалізації.

Також скасовується норма зобов'язань по щорічному виробництву продукції і спрощуються процедури затвердження програм державними органами і державного контролю за виконанням таких програм.

Програма створення (модернізації) виробничих потужностей і робочих місць тепер повинна буде включати:

-перелік заходів з будівництва, реконструкції, технічного обладнання та/або переобладнання виробничих потужностей, створення (модернізації) виробничих об'єктів, провадження виробничої діяльності;

- перелік обладнання і комплектувальних виробів до нього та інструментів, необхідних підприємству для створення (модернізації) виробничих потужностей на період виконання програми.

Форма, порядок розробки і затвердження програми визначаються Мінекономрозвитку.

Лише з 8 по 23 червня 2018 року всі бажаючі мають можливість отримати 30 % знижку, придбавши сервіси, системи та видання від ЛІГА:ЗАКОН. Все що потрібно для цього - оплатити абонентне обслуговування на 5 місяців вперед.

Для отримання детальнішої інформації про акцію перейдіть за посиланням.

Скористайтеся тестовим доступом  та оцінить увесь масштаб та переваги послуг компанії.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини