Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Визначено шляхи розвитку промислового комплексу в оборонній сфері

21 червня 2018, 12:01
186
0
Автор:
Реклама

Визначено шляхи розвитку промислових спроможностей в оборонній сфері на довгострокову перспективу.

Відповідну Стратегію розвитку оборонно-промислового комплексу до 2028 року Кабмін схвалив на засіданні 20 червня 2018 року.

Документ систематизує всі середньострокові реформи, які вже здійснюються в рамках державних цільових програм, із довгостроковими пріоритетами державної військово-промислової політики.

Стратегія розрахована на десятирічний період з переглядом основних напрямів її реалізації у 2023 році. Також внести зміни до стратегії можуть у разі істотних змін умов функціонування економіки та зміни стратегічних пріоритетів загальнодержавної політики.

Заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі Юрій Бровченко зазначив, що в результаті виконання стратегії очікуються фундаментальні зрушення в управлінні держвласністю, переформатуванні роботи багатьох суб'єктів промисловості, адаптації їх до європейських норм та принципів роботи, а також створенні умов для виробництва конкурентоспроможних на світовому ринку озброєнь і військової техніки.

Лише з 8 по 23 червня 2018 року всі бажаючі мають можливість отримати 30% знижку, придбавши сервіси, системи та видання від ЛІГА:ЗАКОН. Все що потрібно для цього - оплатити абонентне обслуговування на 5 місяців вперед.

Для отримання детальнішої інформації про акцію перейдіть за посиланням.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНИМ тестом  та оцінить увесь масштаб та переваги послуг компанії.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини