Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Астерс - фіналіст премії Chambers Europe Awards в категорії "Юридична фірма року в Україні"

1 березня 2018, 14:35
585
0
Автор:
Реклама

Астерс стала одним з фіналістів престижної нагороди Chambers Europe Awards 2018 в категорії "Юридична фірма року в Україні". Нагороди Chambers Europe Awards удостоюються кращі національні і міжнародні юридичні фірми в Європі за результатами щорічного дослідження Chambers Europe, яке буде опубліковано незабаром. Премія відмічає важливі досягнення юридичних фірм за останні 12 місяців, у тому числі стратегічний ріст і бездоганна якість надання послуг.

"Для Астерс велика честь знову увійти до переліку номінантів цієї авторитетної європейської нагороди", - коментує старший партнер Астерс Армен Хачатурян. "Це визнання свідчить про нашу постійну наполегливу роботу, багатогранність фірми і професіоналізм, який є основою для бездоганної якості надання юридичних послуг і високої репутації Астерс. Стратегія розвитку фірми - продовжувати бути кращим юридичним радником для наших клієнтів".

Церемонія нагородження переможців Chambers Europe Awards відбудеться 20 квітня 2018 р. в готелі InterContinental в Мадриді.

*** Asters є однією з найбільших юридичних фірм України, яка з 1995 року надає клієнтам повний спектр юридичних послуг. Астерс володіє значним спеціалізованим досвідом і грає провідну роль в консультуванні клієнтів у багатьох секторах економіки. Упродовж усієї історії свого існування фірма утримує за собою статус одного з ключових гравців українського юридичного ринку. Астерс була названа Юридичною фірмою десятиліття в Україні за версією "Юридичної премії 2016". Астерс двічі підряд визнана Юридичною фірмою року : Україна і СНД (2014 і 2015 Law Firm of the Year : Ukraine and the CIS) журналом The Lawyer, авторитетним юридичним тижневиком Великобританії. Астерс регулярно відмічають авторитетні міжнародні і вітчизняні дослідження і рейтинги, зокрема, The Legal 500, Chambers Global, Chambers Europe, IFLR 1000, Who's Who Legal, Best Lawyers, Expert Guides і "50 провідних юридичних фірм України".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини