Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Держкомтелерадіо оштрафує за незаконне розповсюдження видавничої продукції з РФ

18 грудня 2017, 09:18
787
0
Автор:
Реклама

Адміністративно-господарські санкції у формі накладення штрафу за порушення вимог правил ввезення видавничої продукції з території держави-агресора і тимчасово окупованої території України застосовуються Держкомтелерадіо до розповсюджувачів видавничої продукції за вчинення порушень, передбачених частиною двадцять першою статті 28-1 Закону «Про видавничу справу».

Рішення про накладення штрафу приймаються уповноваженими посадовими особами Держкомтелерадіо на підставі звернень правоохоронних органів, юридичних та фізичних осіб.

Штраф накладається на суб'єктів господарювання протягом 6 місяців з дня виявлення порушення, але не пізніше ніж через рік з дня його вчинення.

Розмір штрафу становить 10 МЗП за кожен випадок такого розповсюдження, здійсненого вперше, та у розмірі 50 МЗП за кожен наступний випадок.

Порядок накладення Державним комітетом телебачення та радіомовлення України адміністративно-господарських штрафів затверджено наказом Держкомтелерадіо від 17 жовтня 2017 року № 384 та діє з 15 грудня 2017 року.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини