Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

МОН рекомендує 9-класникам отримати ID-паспорти

30 листопада 2017, 13:45
898
0
Автор:
Реклама

Учням, які планують у 2018 році вступати на молодшого спеціаліста на основі 9-ти класів, потрібно заздалегідь потурбуватися про отримання паспорта у формі ID-картки. Про це нагадав директор департаменту вищої освіти МОН Олег Шаров.

Відповідно до Умов прийому вступникам на молодшого спеціаліста на базі 9-ти класів при поданні заяви на вступ необхідно пред'явити оригінал документу, що посвідчує особу, та подати його копію.

«Таким документом є паспорт у вигляді ID-картки, який видається громадянам України з 14-річного віку. Тому буде потрібно для вступу на основі 9-ти класів подавати саме таку ID-картку. І ми дуже просимо заздалегідь потурбуватися про її замовлення та отримання. Адже вступати за свідоцтвом про народження зможуть лише ті вступники, яким 14 років виповнилося після 1 травня 2018 року» - зазначив Олег Шаров.

Нагадуємо також, що приймання заяв на молодшого спеціаліста для вступників на базі 9-ти класів розпочнеться 2 липня і продовжиться до 14 липня 2018 року. Такі абітурієнти подаватимуть заяви у паперовій формі. У той же час вступники на базі 11-ти класів подаватимуть документи виключно в електронній формі.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини