Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Депутатське звернення по суті справи є втручанням в діяльність судді

1 серпня 2017, 09:09
933
0
Автор:
Реклама

Вища рада правосуддя визнав звернення депутата Кам'янець-подільської міської ради Хмельницької області Д. Костюковича втручанням в діяльність судді.

Суддя Київського окружного адміністративного суду Андрій Балаклицкий повідомив про втручання в діяльність, яке полягало в спрямованому йому під час розгляду справи зверненні депутата Кам'янець-подільської міської ради Хмельницької області VII скликання Д. Костюковича з проханням врахувати важливий і значний соціально-економічний аспект даного питання і не вживати такої міри, як повна зупинка експлуатації Должокского МПД ГП "Укрспирт", розташованого в селі Боржок Кам'янець-подільського району Хмельницької області.

Суддя розцінив звернення як втручання в судову діяльність і чинення тиску на суд для ухвалення "потрібного" рішення.

Вища рада правосуддя на засіданні 27 липня визнав звернення депутата втручанням в діяльність судді Київського окружного адміністративного суду А. Балаклицького під час розгляду їм поділа № 810/3545/16. Кам'янець-подільській міськраді буде спрямовано звернення про неприпустимість дій, які можуть бути розцінені як вплив на суддів і судові рішення у внепроцессуальный спосіб.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини