Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Електронні декларації чиновників підлягають повній перевірці

14 лютого 2017, 10:21
1498
0
Автор:
Реклама

НАПК отримало можливість провести повноцінний аналіз майнового стану чиновників в представлених ними електронних деклараціях.

За ініціативою Міністра юстиції була сформована робоча група з підготовки порядків про проведення повної перевірки електронних декларацій і стилю життя чиновників. Прем'єр-міністр дав соответсвующее доручення після того, як Національне агентство по попередженню корупції впродовж декількох місяців не могло подати для реєстрації в Мінюсті проекти документів, які б повністю відповідали чинному законодавству і не обмежували права людини.

Робоча група у складі членів НАПК, команди експертів Мінюсту під головуванням Міністра юстиції, представників громадськості, правоохоронних органів, прокуратури і Національного антикорупційного бюро напрацювала фінальний текст Порядку проведення повної перевірки електронних декларацій чиновників.

За основу затвердженого проекту документу були узяті напрацювання Мінюсту з урахуванням усіх пропозицій і зауважень, що поступили від учасників робочої групи.

Порядок проведення контролю і повної перевірки декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядуваннярозроблений в Секретаріаті Кабміну, був прийнятий на засіданні НАПК 10 лютого і зареєстрований Мінюстом 13 лютого.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини