Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Госрыбагентство затверджуватиме перелік користувачів водних біоресурсів 90 днів

18 листопада 2016, 10:34
971
0
Автор:
Реклама

Кабмін постановою від 5 жовтня 2016 року № 808 вніс зміни в Порядок здійснення спеціального використання водних біоресурсів у внутрішніх рибогосподарських водних об'єктах.

З 60 днів до 90 днів продовжений термін, впродовж якого Державне агентство рибного господарства України повинне прийняти рішення про твердження переліку користувачів.

Згідно зі змінами, Госрыбагентство впродовж 90 днів з дати закінчення прийому заяв про встановлення долі здобичі (вилову) водних біоресурсів затверджує перелік користувачів водних біоресурсів, який встановлює долі здобичі, і впродовж 5 робочих днів з дати твердження розміщує його на своєму сайті.

Зроблено це для продовження часу перевірки, щоб уникнути ухвалення неправомірного рішення в частини розподілу доль здобичі (вилову) між користувачами водних біоресурсів.

Крім того, встановлено, що користувачі водних біоресурсів до 1 серпня року, передування розрахунковому, подають особисто або присилають поштовим відправленням Госрыбагентству заява про встановлення долі здобичі (вилову) водних біоресурсів для промислу.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини