Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

На Львівщині відкрили представництво Міжнародної торгової палати

20 жовтня 2016, 16:20
663
0
Реклама

На Львівщині 18 жовтня відкрили регіональне представництво Міжнародної торгової палати ICC Ukraine і представили його керівника Марію Бий.

Ця важлива подія для регіону, оскільки Львівська область є лідером в Україні в області залучення інвестицій. Тепер планується ще більше інтегрувати національне виробництво і налагодити торгові контакти з партнерами з-за кордону.

Також презентована програма діяльності Міжнародної торгової палати і обговорені питання підвищення ефективності спільної роботи органів влади, громадських організацій, профільних асоціацій і підприємців у напрямі популяризації продукції вітчизняних виробників за кордоном.

Міжнародна Торгова Палата, ICC (штаб-квартира в Парижі) - це впливова всесвітня організація, створена для розробки сучасних правил і стандартів, які визначають ведення трансграничного бізнесу. Вона представлена в 127 країнах світу і має 93 національних комітетів. Український національний комітет (ICC Ukraine) уповноважений представляти на національній території сучасні тенденції бізнесу і сприяти розвитку міжнародної співпраці.

Джерело: Урядовий портал

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини