Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ААУ оголошує про початок всеукраїнського конкурсу "Адвокат року - 2016"

3 жовтня 2016, 15:10
1063
0
Автор:
Реклама

Асоціація адвокатів України оголошує про початок Всеукраїнського незалежного публічного конкурсу "Адвокат року - 2016".

Мета проведення Конкурсу - вибрати кращих представників адвокатури, які гідно захищають своїх клієнтів, отримали відповідний авторитет з боку суспільства і внесли певний внесок у розвиток інституту адвокатури України. Конкурс є демократичним, прозорим, безкоштовним для усіх учасників.

Конкурс складається з 2-х етапів: on - line голосування і розгляд анкет номінантів Конкурсною комісією.

У конкурсі можуть брати участь адвокатищо мають свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю, стаж адвокатської діяльності яких не менше 3 років.

Перед on - line голосуванням конкурсна комісія перевіряє відповідність особистих даних вимогам до учасників. Після перевірки номінанти розміщуються на сайті www.uaa.org.ua для проведення on - line голосування.

На другому етапі конкурсна комісія вибирає серед 5 переможців on - line голосування одного переможця в кожній із запропонованих практик за підсумками набраних балів (рейтингове голосування).

Прийом заяв, анкет і підтверджувальних документів номінантів для участі в on - line голосуванні продовжиться до 1 листопада 2016 року.

Результати Конкурсу оголошуються на урочистому заході, присвяченому підсумкам Конкурсу. Адвокат, що отримав звання "АДВОКАТ РОКУ"публічно отримує приз (статуетка, кубок і так далі) і грамоту.

Чекаємо Вашого активногоучастия в конкурсі! http://www.uaa.org.ua/reytyng-advokativ/

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини