Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Же/д квитків у продажу стане більше - відміняється бронювання

28 вересня 2016, 09:00
5471
0
Реклама

З метою поліпшенню сервісу для пасажирів і збільшення кількості квитків у продажу з 30 жовтня Укрзалізниця відміняє різні видів бронювання і измененяет розподіл місць по видах продажів.

В результаті у вільному продажі для пасажирів щодоби з'явиться майже на 3,9 тис. більше місць в потягах далекого дотримання.

Скасовані наступні види броні :

- для реалізації місць начальником вокзалу станцій, вокзалів регіональних філій залізниць;

- для реалізації місць начальником відособленого підрозділу "Український центр обслуговування пасажирів" регіональної філії Південно-західна залізниця;

- для реалізації місць начальником регіональної філії.

Для державних установ і організацій встановлено бронювання місць тільки в одному потягу за наявності інших потягів одного маршруту. Для бронювання залишилася також певна кількість місць для службових відряджень працівників залізничного транспорту.

Крім того, переглянуті і встановлені тяжчі умови викупу місць для організованих груп пасажирів - не пізніше за 3 доби.

Відміняються такі види продажу : для організованого виїзду груп у зворотному напрямі в додаткових потягах і вагонах і для зворотного виїзду з держав Європи.

Також збільшиться кількість місць для соціально уразливих верств населення - для них в кожному потягу буде передбачено для оформлення до 10 місць замість 4. Також розширений перелік таких осіб : окрім інвалідів війни, до нього увійшли учасники бойових дій, у тому числі АТО, інваліди 1 і 2 груп і діти-інваліди.

Джерело: Укрзалізниця

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини