Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Зрив повноцінного запуску системи е-декларирования обговорять в парламенті 18 серпня

16 серпня 2016, 15:58
661
0
Автор:
Реклама

18 серпня в 11:00 відбудеться спільне засідання Комітету Верховної Ради з питань запобігання і протидії корупції і Комітету з питань інформатизації і зв'язку.

Згідно повествке дня обговорюватиметься зрив повномасштабного запуску Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

На засіданні будуть присутніми представники громадської організації "Transparency International Україна", проекту "Прозорість і доброчесність публічного сектора" Програми розвитку ООН в Україні, громадській організації "Громадський люстрационный Комітет".

Нагадаємо, в 00:00 15 серпня НАПК запустило е-декларирование, незважаючи на неузгодження. А суддя Окружного адмінсуду Києва Євгеній Аблов пояснивчому чиновник притягатиме до відповідальності за подачу недостовірних даних, починаючи з 15 серпня, навіть за відсутності сертифікату. Прем'єр-міністр вже доручив встановити осіб, причетних до можливого зриву запуску е-декларирования. При цьому представництво ЄС вважаєщо немає підстав для відмови в сертифікації системи е-декларирования.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини