Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НАПК запустило е-декларирование, незважаючи на неузгодження

15 серпня 2016, 10:41
1326
0
Автор:
Реклама

Національне агентство по попередженню корупції, розглянувши на засіданні 14 серпня усі матеріали, обставини і дані, які були надані в частині електронного декларування, заявило о початку своєї повноцінної роботи як органу державної влади по усіх напрямах антикорупційної діяльності, у тому числі і по напряму електронного декларування прибутків осіб, уповноважених на виконання функцій держави з 15 серпня.

У НАПК відмічають, що затверджені усі рішення, необхідні для запуску системи електронного декларування.

Тому НАПК вирішило запустити элетронное декларування, незважаючи на відмову розробника - ТОВ "Міранда" - усунути недоліки в програмному забезпеченні.

Національне агентство заявило, що 27 липня 2016 року було прийняте від замовника - ПРООН і розробника - ТОВ "Міранда", частина програмного забезпечення, яке має достатні програмні модулі для представлення, зберігання і обнародування декларацій.

Під час консультацій 13 і 14 серпня між Національним агентством і держспецзв'язку з розробником програмного продукту ТОВ "Міранда", розробник визнав наявність недоліківщо стосуються модулів інтеграції з іншими державними реєстрами і проблем з передачею у власність Національного агентства апаратної частини системи. Розробник повинен їх усунути в найкоротші терміни.

Джерело: НАПК

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини