Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Суд розгляне законність підвищення тарифів на опалювання і гарячу воду 30 вересня

12 серпня 2016, 16:51
1505
1
Автор:
Реклама

12 серпня відбулося попереднє судове засідання по позову до Національної комісії, що здійснює державне регулювання в сферах енергетики і комунальних послуг, про визнання протиправним і відміні постанови від 9 червня 2016 роки № 1102яким були підвищені тарифи на послуги з централізованого опалювання і централізованого постачання гарячою водою для потреб багатоквартирних будинків, що управляють.

Судом були розглянуті ряд клопотань сторін з метою підготовки справи до слухання в судовому засіданні. Дослідивши також представлені сторонами докази і письмові пояснення по суті суперечки, суд завершив підготовче провадження у справі і призначив справу до судового розгляду.

Судове засідання у справі відбудеться 30 вересня 2016 року.

Окружний адміністративний суд міста Києва у черговий раз звертає увагу сторін і їх представників на те, що затягування парламентом вирішення питання призначення суддів на посади безстроково негативно позначається на термінах розгляду судом справ. Судді вимушені призначати перші засідання у справах через півтора - два місяці після відкриття виробництва і вищезгадана справа не стала виключенням.

Джерело: ОАСК

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини