Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Декларацію про відходи можна подати електронний

26 липня 2016, 10:44
2569
0
Автор:
Реклама

Сьогодні, 26 липня, набув чинності Порядок функціонування електронної системи здійснення дозвільних процедур у сфері поводження з відходами, затверджений наказом Міністерства екології і природних ресурсів від 18 травня 2016 року № 186.

Нагадаємо, декларація про відходи подається одночасно в паперовій і електронній формі в центр надання адміністративних послуг або ж через електронну систему здійснення дозвільних процедур у сфері поводження з відходами. Декларація подається щорічно суб'єктами господарювання у сфері поводження з відходами, діяльність яких призводить виключно до утворення відходів, показник яких складає від 50 до 1000 умовних одиниць.

Утримувачем і адміністратором системи є Міністерство екології і природних ресурсів.

Документи, необхідні для здійснення дозвільних процедур у сфері поводження з відходами, в електронній формі подаються з використанням ЭЦП відповідно до вимог Закону "Про електронний цифровий підпис".

На кожну електронну декларацію автоматично створюється реєстраційна картка, яка містить :

- електронну декларацію, підписану ЭЦП суб'єкта звернення;
- інформацію про електронну декларацію;
- інформацію про суб'єкта звернення (найменування суб'єкта господарювання, ЭЦП, адреса електронної пошти, номер телефону);
- дату представлення декларації.

Питання про повернення або реєстрацію декларації вирішує відповідальна особа - фахівець структурного підрозділу з питань екології і природних ресурсів органу виконавчої влади АР Крим по охороні природного довкілля, обласного, Київського і Севастопольського міських держадміністрацій, який має право доступу до системи.

Крім того, відповідальна особа вносить в єдиний реєстр декларації, що поступили в паперовій формі через Центр надання адміністративних послуг.

Також читайте про порядку представлення декларації про відходи

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини