Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Пропонується змінити склад місцевих бюджетів відносно ренти за спецводокористування

6 червня 2016, 15:41
403
0
Автор:
Реклама

Групою народних депутатів у Верховній Раді зареєстрований законопроект № 4755 про внесення змін до Бюджетного кодексу відносно зміни складу прибутків місцевих бюджетів.

Законопроектом пропонується виключити із складу прибутків бюджету АР Крим і обласних бюджетів 50 % від рентної плати за спеціальне використання води і включити їх до складу прибутків бюджетів міст республіканського АР Крим і обласного значення, міст Києва і Севастополя, бюджетів об'єднаних територіальних громад, які створюються згідно із законом і перспективним планом формування територій громад, міст районного значення, сільських, селищних бюджетів.

На думку авторів проекту, прийняття таких змін позитивно вплине на соціально-економічний розвиток регіонів, оскільки надасть можливість місцевим громадам направляти більше засобів на реалізацію місцевих програм соціально-економічного розвитку.

Нова платформа від ЛИГА:ЗАКОН: повна правова картина дня, законодавство, шаблони договорів, аналітика і багато що інше, що необхідно для роботи юриста!
Спробувати безкоштовно
Купити

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини