Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінюст запевняє в надійному захисті своїх реєстрів

20 травня 2016, 11:11
773
2
Реклама

Існуючий режим доступу до реєстрів, які знаходяться у веденні Міністерства юстиції, в частині ідентифікації користувача по технологічній складності відповідає світовим аналогам, а у ряді випадків навіть перевершує їх. Завдяки цьому досягається безпрецедентно високий рівень захисту інформаціїзапевняють в Мінюсті.

Доступ до реєстрів здійснюється з використанням ідентифікаторів доступувиданих користувачам реєстрів. Йдеться про логін, пароль і унікальний електронний ключ з сучасною системою шифрування.

Поки не зафіксовано ніяких спроб доступу до реєстру без використання вказаних засобів ідентифікації.

Міністерство юстиції звертає увагу усіх користувачів реєстрів на те, що відповідно до умов договору про надання послуг підключення саме на нотаріусів покладається обов'язок по збереженню у таємниці особистого ключа, ідентифікатора і пароля доступу до реєстрів. Також ці користувачі повинні забезпечити недопущення їх використання іншими особами, у тому числі помічниками і співробітниками офісу нотаріусів.

У разі втрати електронного ключа і інших ідентифікаторів або підозри, що хтось міг оволодіти відповідними даними, необхідно відразу звертатися до представників ГП "Національні інформаційні системи".

Джерело: Мінюст

Нова платформа від ЛИГА:ЗАКОН: повна правова картина дня, законодавство, шаблони договорів, аналітика і багато що інше, що необхідно для роботи юриста!
Спробувати безкоштовно
Купити

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини