Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

При Мінфіні створений Проектний офіс реформ

16 травня 2016, 11:21
439
0
Реклама

При Міністерстві фінансів створений Проектний офіс реформ - з метою забезпечення швидкого і ефективного впровадження реформ у сфері державних фінансів, зокрема, у бюджетній, податковій, митній і інших сферах.

Серед головних завдань Проектного офісу буде розробка пропозицій по реформі сфери публічних фінансів, залучення експертів і координація діяльності робочих груп по реалізації реформ, проведення обговорень і моніторингу ходу і результатів реформ з органами держвлади, бізнесом і громадськістю, а також координація співпраці Міністерства з радниками і експертами, працюючими в Україні у рамках проектів технічної допомоги.

"Фактично ми створили стратегічний центр перетворень при Міністерстві, який забезпечить комплексну підтримку глибинних перетворень в державі"- відмітив із цього приводу Міністр фінансів Олександр Данилюк.

Очолила Проектний офіс радник Міністра фінансів Яна Бугримова.

До складу Проектного офісу будуть притягнені висококваліфіковані учені і експерти у сфері економіки і фінансів, представники громадських організацій, а також представники держорганів і органів місцевого самоврядування.

За інформацією Мінфіну

Нова платформа від ЛИГА:ЗАКОН: повна правова картина дня, законодавство, шаблони договорів, аналітика і багато що інше, що необхідно для роботи юриста!
Спробувати безкоштовно
Купити

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини