Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд збільшив витрати на підтримку талановитих дітей

13 квітня 2016, 17:31
543
0
Реклама

Уряд розпорядженням від 6 квітня 2016 року № 272-р здійснило перерозподіл деяких витрат державного бюджету, передбачених Міністерству освіти і науки на 2016 рік.

Так, зменшений об'єм витрат освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на 290 102,8 тис. грн. Одночасно збільшений об'єм на забезпечення діяльності Національного центру "Мала академія наук України", надання додаткової освіти державними позашкільними учбовими закладами, заходи по позашкільній роботі на 11 500,0 тис. грн., на здійснення методичного і матеріально-технічного забезпечення діяльності учбових закладів на 278 302,8 тис. грн., на проведення всеукраїнських і міжнародних олімпіад в області освіти, Всеукраїнський конкурс "учитель рік" на 300 тис. грн.

Засоби планується направити на проведення міжнародних і всеукраїнських заходів по виявленню і підтримці обдарованих і талановитих дітей і молоді; проведення всеукраїнських масових заходів по національно-патріотичному вихованню, зокрема, Форуму українських патріотичних справ "Ми - українці", III фінального етапу гри "Сокіл" ("Джура"), забезпечення участі команди України в міжнародній учнівській олімпіаді по інформатиці.

Крім того, цей перерозподіл забезпечує в повному об'ємі витрати на видання, придбання, зберігання і доставку підручників і посібників для учнів загальноосвітніх учбових закладів державної і комунальної власності в 2016 році.

Джерело: Урядовий портал

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини