Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Юристи беруть під опіку всеукраїнську шкільну олімпіаду по правознавству

18 березня 2016, 09:19
766
0
Автор:
Реклама

Із-за браку коштів, уперше за останні роки Міністерство освіти і науки України відмовилося від повноцінного проведення всеукраїнських шкільних олімпіад, залишивши їх тільки для учнів 11 класів.

Асоціація юристів України (АЮУ) вирішила втрутитися в процес і не допустити відміни олімпіади із-за нестачі фінансування. На заклик організації про підтримку олімпіади миттєво відгукнулося Адвокатське об'єднання "Спенсер і Кауфманн", яке забезпечить повне фінансування цього заходу.

"Ми відчуваємо відповідальність за наших майбутніх колег, тому підтримати кращих з них - завдання, яке сьогодні є цілком посильним для лідерів юридичного ринку, і є якісною інвестицією в майбутнє країни"- такий керівний партнер "Спенсер і Кауфманн" Валентин Загария прокоментував рішення партнерів адвокатського об'єднання стати меценатами Всеукраїнської шкільної олімпіади по правознавству.

На заклик про збір засобів відгукнулися і інші юристи. Кожен з них, перераховуючи по декілька сотень гривен, робив свій вклад в забезпечення призів і заохочень для школярів, подаючи приклад відповідального і згуртованого професійного співтовариства.

"Виражаємо щиру вдячність колегам і усім, хто вніс свій вклад у фінансування проведення олімпіади. В майбутньому ми плануємо узяти організацію олімпіади під опіку юридичного співтовариства. Ми не повинні допустити ситуації, при якій наші самі юні колегії можуть залишитися без стимулу до навчання"- відмітив Президент АЮУ Денис Бугай.

Всеукраїнська шкільна олімпіада по правознавству пройде з 27 по 31 березня ст. Біла Церква Київської області.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини