Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Діє порядок представлення телерадіоорганізаціями інформації про структуру власності

11 березня 2016, 16:55
548
0
Автор:
Реклама

Сьогодні, 11 березня, набув чинності Порядок представлення телерадіоорганізаціями і провайдерами програмної послуги інформації про структуру власності, затверджений рішенням Нацради з питань телебачення і радіомовлення від 21 січня 2016 роки № 2.

Телерадіоорганізація і провайдер програмної послуги щорічно до 31 березня подають в Нацраду звіт за попередній рік діяльності про свою структуру власності в складі наступних документів:

1) повідомлення про уявлення інформації про структуру власності;

2) схематичне зображення структури власності за станом на 31 грудня звітного року;

3) зведення про пов'язаних осіб за станом на 31 грудня звітного року;

4) зведення про зміни в структурі власності в звітному році;

5) відомостей про кінцевих власників бенефіціарів за станом на 31 грудня звітного року.

Телерадіоорганізація також подає зведення про власників істотної участі за станом на 31 грудня звітного року. А провайдер програмної послуги подає відомості про осіб, які упродовж звітного року робили провайдерові програмної послуги фінансування (кредити, позики, фінансову допомогу і т. п), якщо загальна сума такого фінансування від 1 особи упродовж звітного року складала 125 і більше мінімальних зарплат.

Структура власності суб'єкта інформаційної діяльності являється прозороюякщо інформація про структуру власності, обнародувана на офіційному веб-сайті суб'єкта і надана Національній раді, дає можливість визначити усіх осібякі мають пряму і опосередковану істотну участь в юрособі або можливість значного або вирішального впливу на управління і діяльність юрособи, у тому числі стосунки контролю між усіма особами в ланцюжку володіння корпоративними правами відносно цієї юрособи, а також визначити кінцевого власника бенефіціара.

У разі визнання структури власності суб'єкта інформаційної діяльності непрозороюНаціональна рада повідомляє про це суб'єкта листом з вказівкою підстав для визнання структури власності непрозорої.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини