Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Експерти дізнаються, наскільки платники податків задоволені роботою ГФС

16 лютого 2016, 13:26
528
0
Автор:
Реклама

ГФС домовилася з міжнародними донорами, зокрема, німецьким фондом GIZ, про проведення дослідження рівня задоволеності платників податків роботою ГФС.

"Ми розраховуємо на отримання даних не лише по країні в цілому, але і по кожному регіону і по напрямах" - роз'яснив Роман Насиров на прес-конференції 15 лютого.

Проведення таких досліджень в майбутньому планується кожні півроку. Це дозволить об'єктивно вимірювати прогрес і реальний ефект від впроваджених реформ. У основу дослідження будуть покладені міжнародні стандартищо дозволить порівняти роботу фахівців ГФС з роботою їх колег в інших європейських країнах.

А доки для об'єктивної оцінки кадрового потенціалу ГФС було проведено тестування із залученням кращих HR- експертів. За цей час опитування пройшли майже 900 керівників центрального апарату і територіальних органів.

Кандидати на керівні пости відбиралися по таких критеріям як професіоналізм, лідерство і благонадійність. Ці критерії розроблені виконавським комітетом, який був створений в ГФС за ініціативою МВФ, для прозорості і об'єктивності процедури призначень в оновлену структуру служби.

Для ефективного проведення кадрової реформи нині також вивчається навантаження праці на кожне обличчя по територіальних органах. За словами директора департаменту кадрової політики і роботи з персоналом ГФС Олени Кропивянской, система навантаження, яке зараз створюють в службі, допоможе обгрунтовано і об'єктивно визначити чисельність персоналу в кожному підрозділі.

Крім того, в ГФС активно працюють над автоматизацією кадрових процесів. Планується, що до кінця року кожен працівник матиме свій електронний кабінет і цифровий підписщо значно збереже час фахівцям служби. Зараз ця система вже проходить етап тестування.

Джерело: ГФС

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини