Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Врегульовані нюанси виплати грошового забезпечення військовослужбовцям під час навчання

13 листопада 2015, 11:52
532
0
Автор:
Реклама

Міноборони наказом від 13 жовтня 2015 року № 560 затвердило зміни до Інструкції про порядок виплати грошового забезпечення військовослужбовцям Збройних Сил і деяким іншим особам.

Обличчям офіцерського, рядового, сержантського і старшинського складу, які проходять військову службу за контрактом, які обіймають посади слухачів, ад'юнктів і докторантів, курсантів вищих військових учбових закладів і військових учбових підрозділів вищих військових учбових закладів, за період навчання виплачується грошове забезпеченняяке військовослужбовець отримував по штатній посаді перед зарахуванням на навчання.

Грошове забезпечення в цьому випадку обчислюється виходячи з окладу за військове званняпосадового окладу, надбавки за вислугу років, щомісячних додаткових видів грошового забезпечення з урахуванням зміни вислуги років і норм грошового забезпечення, які отримували військовослужбовці на останніх штатних посадах, що ними займалися.

Обличчям офіцерського, рядового, сержантського і старшинського складу, які проходять військову службу за контрактом і обіймають посади слухачів, і перед зарахуванням на навчання були відряджені в державні органипідприємства, установи, організації, а також державні і комунальні учбові (освітні) заклади, грошове забезпечення виплачується за правилами і нормами, встановленими для військовослужбовців Збройних Сил. Розміри посадових окладів таких військовослужбовців не можуть перевищувати розмір максимального посадового окладу начальника профільної кафедри.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини