Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як рекрутинговым компаніям звітувати про кількість працевлаштованих громадян?

26 жовтня 2015, 15:14
1185
0
Автор:
Реклама

Минсоцполитики відновило Порядок представлення форми звітності № 1-ПА "Інформація про кількість працевлаштованих громадян суб'єктами господарювання, які надають послуги з посередництва в працевлаштуванні і здійснюють наймання працівників для подальшого виконання ними роботи в Україні у інших працедавців". Про це говориться в наказі від 7 серпня 2015 року № 815.

Звітність заповнюється суб'єктами господарювання, які надають послуги з посередництва в працевлаштуванні, і суб'єктами господарювання, які здійснюють наймання працівників для подальшого виконання ними роботи в Україні у інших працедавців.

Звітність представляється щорічно не пізніше за 15 січня після звітного року районним, міським, районним в містах органам держслужби зайнятості по місцю здійснення діяльності.

Розділ I звітності заповнюється суб'єктами господарювання, які мають ліцензію по посередництву в працевлаштуванні за кордоном. У цьому розділі вказується розподіл кількості працевлаштованих громадян за кордоном в звітному році по країнах світу згідно затвердженої наказом держслужби статистики Класифікації країн світу, діючої за станом на дату складання звітності.

У підрозділі 2 вказується розподіл кількості працевлаштованих за кордоном громадян по підлозі, віковим групам, рівню освіти, тривалості роботи.

У підрозділі 3 вказується розподіл кількості громадян, працевлаштованих за кордоном в звітному році, які до виїзду за кордон працювали в Україні (по видах економічної діяльності).

У підрозділі 4 вказується розподіл кількості громадян, працевлаштованих за кордоном в звітному році, які до виїзду за кордон працювали в Україні (по професійних групах).

Розділ II звітності заповнюється суб'єктами господарювання, які надають послуги з посередництва в працевлаштуванні в Україні. У цьому розділі вказується кількість громадян, працевлаштованих в звітному році, у тому числі по професіях (посадам) і за розміром зарплати.

Розділ III звітності заповнюється суб'єктом господарювання, який наймає працівників для подальшого виконання ними роботи в Україні у іншого працедавця. У цьому розділі вказується кількість громадян, направлених на роботу суб'єктом господарювання в звітному році згідно з укладеними трудовими договорами, а також кількість працедавців (включаючи фізосіб), у яких працювали такі особи в звітному році.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини