Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЛІГА:ЗАКОН представила ринку інформаційно-правову систему ЛІГА :ЗАКОН покоління 9.5.2

20 жовтня 2015, 11:30
1373
2
Реклама

1. Меню стало зручніше

Ми змінили стартову сторінку системи, контекстні меню, кнопки швидкого доступу - і усе для того, щоб Абоненти могли просто і швидко діставати доступ до найбільш затребуваних функцій систем ЛЗ.

2. Оновлення - ще оперативнее

Тепер усі користувачі систем ЛЗ отримуватимуть оновлення в систему двічі в день - в новій версії за умовчанням доданий прийом документів у базу під час обідньої перерви в 13.00. Це означає, що документи, що "горять", потраплять Абонентам ще швидше.

3. Зв'язок з іншими продуктами від ЛІГА :ЗАКОН

Головним функціональним доопрацюванням систем ЛІГА:ЗАКОН 9.5.2 стала реалізація Зворотних зв'язків з продуктами. Це означає, що, знаходячись в тексті документу, Ви зможете побачити зв'язки із статтями видань "БУХГАЛТЕР&ЗАКОН" і "ЮРИСТ&ЗАКОН"а також судовими рішеннями системи VERDICTUMякі посилаються на нього.

Прямі посилання з тексту документу систем ЛІГА:ЗАКОН 9.5.2 (новини, консультації і т. п.) дозволяють переходити на конкретні статті видань "БУХГАЛТЕР&ЗАКОН" і "ЮРИСТ&ЗАКОН" чи в систему аналізу судових рішень VERDICTUM.

Якщо ви хочете відновити вашу систему ЛІГА :ЗАКОН до версії 9.5.2, дзвоните по телефонах (044) 538 01 03, 0 800 21 01 03 або обслуговуючому вас дилерові.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини