Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Затверджені зразки нової форми поліції

30 вересня 2015, 15:49
925
3
Реклама

30 вересня на засіданні Кабінету Міністрів були затверджені зразки нового форменого одягу поліцейських, зокрема, повсякденної форми. Найближчим часом почнеться її виробництво.

"Нову форму поліцейського, як і нові посадові обов'язки і оклади, отримуватимуть тільки реформовані підрозділи нової поліції і новоназначенные поліцейські, які пройшли атестацію- роз'яснив Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. - Тому, якщо ви побачите на вулиці людини у формі старої міліції вже після 7 листопада - це означає, що або його підрозділ ще не пройшов процедуру, або він сам ще не пройшов атестацію. Це не означає, що він поганий, - просто ще йде процес".

Нагадаємо, що 7 листопада де-юре припинить своє існування міліція, але де-факто перехідний процес продовжиться близько шести місяців.

А. Аваков відмітив, що громадськість вже ознайомилася із зразками робочої форми нового поліцейського патруля. Схожа форма буде і у нових дільничних. Крім того, єдиний стиль робочої форми буде витриманий для усіх підрозділів - спецназу, експертів і криміналістів.

Джерело: Урядовий портал

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини