Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Integrites оголошує про відкриття офісу в Китаї і укрупненні московського офісу

29 вересня 2015, 10:32
558
0
Автор:
Реклама

Відкриття офісу в четвертому за величиною місті Китаю є черговим кроком на шляху реалізації амбітною стратегії по розширенню мережі офісів і представництв по всьому світу.

У березні поточного року фірма відкрила представництва в Актау і Атырау, в серпні - в Амстердамі, заявивши про плани відкрити цього року філії і в інших містах Європи і Азії.

Офіс Integrites Guangzhou займатиметься супроводом проектів Integrites в Китаї допомагати китайським клієнтам в транзакційних угодах і вирішенні суперечок в континентальній Європі і СНД.

Відкриття офісу в Гуанчжоу дозволить на місцевому рівні вирішувати багато питань ведення справ і більше оперативно наслідувати інтереси клієнтів.

Зважаючи на специфіку бізнесу країни, серед основних практик офісу в Китаї - міжнародна торгівля, банківське і фінансове право, корпоративні фінанси.

Керівний партнер московського офісу Integrites Роман Кривошеев очолив офіс Integrites Guangzhou.

Так само Integrites повідомляє про укрупнення практики в Росії і приєднанні в практику вирішення суперечок московського офісу фірми 4 юристів під керівництвом нового керівного партнера Михайла Маринина (на фото).

До приходу в Integrites Михайло очолював практику торгового і проектного фінансування в COFACE Russia.

Об'єднана фірма в Москві, штат юристів якої збільшився до 30, продовжить загальну стратегію компанії і фокусуватиметься на практиці вирішення суперечок, банківському і фінансовому праві, корпоративною і податковою практиках.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини