Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд обіцяє допомогти українським компаніям вийти на ринки ЄС

25 вересня 2015, 14:16
700
1
Реклама

Урядові структури, міністерства і відомства у взаємодії з європейською стороною домовилися здійснити низку заходів, які сприятимуть виходу українських компаній на ринки Європейського союзу.

Нагадаємо, з 1 січня 2016 року почнеться дія зони вільної торгівліі українські компанії отримають доступ до ринків державних закупівель країн Європейського Союзу.

Заплановано відкрити сервіс допомоги (export help desk) потенційним українським експортерамякі хочуть торгувати з ЄС. Проект передбачатиме і значну регіональну складову. Детальна інформація об цей сервіс найближчим часом буде представлена експортерам.

Урядовий офіс з питань європейської інтеграції розробив для українських виробників електронний буклет "Державні закупівлі в країнах-членах ЄС" з переліком джерел закупівель, тендерів і міжнародних торгів, що проводяться в кожній країні ЄС. Цю інформацію можна знайти на урядовому порталі в рубриці "Європейська інтеграція", "Цікаво знать"; "Інформація для бізнесу".

Також профільні міністерства розробляють так звані "дорожні карти" виходу на ринки в найбільш перспективних сферах - аграрною, ИТ, зв'язки і тому подібне.

Джерело: Урядовий портал

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини