Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Робота із споживачами. Анонс видання "ЮРИСТ&ЗАКОН"

25 вересня 2015, 12:44
670
0
Реклама

Робота із споживачами, тобто з особами, які використовують послуги, що придбавалися, товари і роботи для власних потреб, не пов'язаних із здійсненням підприємницької діяльності, завжди маєте свою специфіку і багата безліччю несподіванок і курйозів. А іноді аксіома "клієнт завжди прав" (яку держава реалізує через встановлену систему захисту прав споживачів) використовується для різних зловживань.

Саме про такі ситуації ми і вестимемо мову в матеріалах блоку "Тема номера" сьогоднішнього номера ЮРИСТ&ЗАКОН. У фокусі уваги наших авторів і особливості здійснення перевірок органами захисту прав споживачів (що особливо актуально, враховуючи недавнє затвердження нового положення про ці органи), і методи протидії шантажу з боку недобросовісних споживачів.

Головний матеріал для статей, представлених в номері, дала досить велика судова практика суперечок із споживачами. Акцент робиться як на загальних моментах таких суперечок, так і на особливостях окремих сфер, зокрема, такою цікавою і такою, що зачіпає багатьох сфери послуг, як страхування.

Щоб ознайомитися з виданням ЮРИСТ&ЗАКОН, замовте демо-доступ>>

Усі продукти ЛІГА :ЗАКОН, у тому числі і видання ЮРИСТ&ЗАКОН, інтегровані в Єдину інформаційну платформу ЛІГА :ЗАКОН ДЛЯ УСІХ. Замовивши демо-доступ до видання, Ви отримаєте доступ і до Єдиної платформи.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини