Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як потрапити на прийом в СБУ?

14 вересня 2015, 11:17
2221
0
Автор:
Реклама

Наказом від 13 серпня 2015 року № 521 СБУ затвердила Порядок проведення особистого прийому громадян в Службі безпеки.

Прийом проводиться згідно з графіками, в яких вказуються дні і годинник прийому. Графіки прийому розміщуються на офіційному веб-сайті СБУ і на інформаційних стендах адміністративних будівель СБУ, де проводиться прийом.

Прийом уповноваженими співробітниками приймальної СБУ проводиться щодня з 9:00 до 18:00 (перерва - з 13:00 до 14:00), окрім святкових, неробочих і вихідних днів, в приміщенні приймальні громадян за адресою: м. Київ, вул. Малопідвальна, 16, кабінет 101.

Для забезпечення прийому в Центральному управлінні, органах і установах СБУ улаштовуються приймальні, які забезпечуються необхідними меблями і майном, засобами зв'язку, екземплярами нормативних актів з питань звернень громадян, довідковими матеріалами.

Прийом керівництвом СБУ проводиться за попереднім записом. Попередній запис здійснюється в приймальній СБУ не пізніше, ніж за 10 днів до календарної дати прийому, визначеної графіком прийому, на підставі письмових звернень або під час прийому уповноваженими співробітниками приймальної СБУ.

У зверненні про прийом вказуються зміст піднятого питання, якими іншими, окрім СБУ, держорганами або їх посадовцями, підрозділами Центрального управління, органами, закладами, установами СБУ це питання раніше розглядалося, і яке було прийнято рішення. До звернення можуть додаватися документи, інші матеріали для його обгрунтування.

Під час вистави громадянином звернення відносно прийому уповноважений співробітник з'ясовує прізвище, ім'я, по батькові, місце проживання громадянина (заявник пред'являє документ, що засвідчує його особу), вивчає документи, інші матеріали, що представляються громадянином. Не допускається з'ясування відомостей про особу громадянина, що не стосуються його звернення.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини