Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

УСЮ нагадала, що не розглядає скарги на суддів місцевих і апеляційних судів

8 вересня 2015, 17:31
1039
1
Автор:
Реклама

Вища рада юстиції роз'яснила, що розгляд звернень на дії суддів місцевих і апеляційних судів, за винятком висновків Тимчасової слідчої комісії (розглядає поділа, майдановцев, що стосуються), відносяться до повноважень Вищої кваліфікаційної комісії суддів.

Так, 7 вересня 2015 року УСЮ прийняла рішення направити у ВККС матеріали по скаргах і зверненнях громадян у відношенні :

- судді Шевченківського райсуду Києва Осаулова Андрія Анатолійовича;

- судді Жовтневого районного суду міста Запоріжжя Минасова Володимира Валерійовича;

- судді апеляційного суду Дніпропетровської області Васецкой Вікторії Василівни (за дії, здійснені на посаді судді Жовтневого районного суду міста Запоріжжя);

- суддів господарського суду Одеської області Роги Наталії Василівни, Цисельского Олега Володимировича, Меденцева Павла Анатолійовича;

- судді Новозаводского районного суду міста Чернігова Маслюк Наталії Валеріївни;

- суддів апеляційного суду міста Києва Антоненко Наталії Олександрівни, Стрижеус Анатолія Миколайовича, Поліщук Наталії Валеріївни.

Відповідно до ст. 3 Закону "Про Вищу раду юстиції" до повноважень УСЮ відноситься здійснення дисциплінарного провадження відносно суддів Верховного Суду України і суддів вищих спеціалізованих судів і розгляд скарг на рішення про притягнення (відмові в залученні) до дисциплінарної відповідальності суддів апеляційних і місцевих судів, а також прокурорів.

Джерело: УСЮ

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини