Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Минсоцполитики відновило бланк дозволу на застосування праці іноземців

2 вересня 2015, 17:28
1013
0
Автор:
Реклама

Минсоцполитики наказом від 29 липня 2015 року № 779 ствердило нове Технічний опис бланка дозволу на застосування праці іноземців і осіб без громадянства в Україні.

Передбачено, що бланк дозволу на застосування праці іноземців і осіб без громадянства в Україні є паперовим листом формату А5 (210 х 148 мм).

Для виготовлення бланка дозволу використовують захисний папір. Такий папір має видимі сині і червоні захисні волокна і невидимі і слабо видимі при денному світлі захисні волокна завдовжки не менше 4 мм. Для захисного паперу характерна хімічна реакція на дію певних хімічних сполук. Дизайн бланка відтворюється з використанням офсетного друку.

Текст бланка дозволу з лицьового боку виконано чорною захисною фарбою, яка під дією ультрафіолетового опромінення придбаває помаранчеве світіння.

У центрі бланка дозволу невидимою при денному світлі фарбою, яка придбаває жовте світіння під дією ультрафіолетового опромінення, виконаний орнаментальний малюнок.

Слід зазначити, що згідно з наказом Минсоцполитики № 779:

- бланки дозволи, видані до набуття чинності цього наказу, є дійсними до закінчення терміну їх дії;

- невикористані територіальними органами Державної служби зайнятості бланки дозволу є дійсними до остаточного їх використання.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини