Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Окремим внз Донбасу рекомендується припинити набір іноземних студентів

2 вересня 2015, 15:05
639
1
Автор:
Реклама

Міносвіти в листі № 1/9-414 рекомендує учбовим закладам, які розташовані на території Донецькою і Луганською областей, прилеглою до лінії зіткненняу тому числі в м. Маріуполь, відповідально оцінити власні можливості відносно забезпечення повноцінного учбового процесу і умов проживання іноземних студентів.

Зважаючи на події, пов'язані з можливою ескалацією бойових дій в цих областях, рекомендується тимчасово припинити набір іноземних студентів на навчання в 2015 - 2016 навчальному році по усіх формах навчання.

Якщо іноземні студенти, що поступили на навчання в попередні роки, виявили бажання продовжити навчання у внз, розташованих в інших областях України, МОН просить сприяти їх перекладузабезпечивши необхідними документами.

Для іноземних студентів, які продовжуватимуть навчання у внз на території областей, прилеглих до лінії зіткнення, мають бути розроблені і затверджені заходи по екстреній евакуації на випадок ескалації бойових дій в зоні протистояння.

Міносвіти звернуло увагу на персональну відповідальність керівництва учбових закладів за безпеку іноземних студентів і ефективність проведення екстрених заходів у разі виникнення погроз їх життя і здоров'ю.

Читайте також: Роз'яснені нюанси відновлення у внз іноземців, які вчилися в зоні АТО

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини