Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Переселенці отримають пенсії в Ощадбанку

26 серпня 2015, 13:38
5855
3
Автор:
Реклама

Одержувачі пенсій і грошової допомоги самостійно вибирають уповноважений банк, в якому відкривають поточний рахунок. Проте для осіб, які переміщаються з тимчасово окупованої території, районів проведення АТО і населених пунктів, розташованих на лінії зіткнення, і знаходяться на обліку (що підтверджується довідкою переселенця), уповноваженим банком є АТ "Ощадбанк".

Відповідні зміни внесені постановою Кабміну від 12 серпня 2015 р. № 615 у Порядок виплати пенсій і грошової допомоги за згодою пенсіонерів і одержувачів допомоги через їх поточні рахунки у банках.

Також новими положеннями доповнено постанова Кабінету Міністрів від 5 листопада 2014 р. № 637. Відзначається, що виплата пенсій, призначених переселенцям, здійснюється в установах Ощадбанку і з використанням його платіжних пристроїв. Такі виплати можуть здійснюватися за бажанням особи з доставкою додому.

Ощадбанк спільно з Укрпоштою повинні забезпечити доставку засобів для виплати пенсій переселенцям по їх фактичному місцю перебування.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини