Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Служба інтелектуальної власності шукає фахівців для розробки стратегії розвитку сфери

13 серпня 2015, 18:00
1090
0
Автор:
Реклама

Державна служба інтелектуальної власності України ініціює створення робочого гурту по розробці концептуальних основ отримання і реалізації прав інтелектуальної власності.

17 червня 2015 року Комітетом Верховної Ради з питань науки і освіти затверджені Рекомендації слухань "Інтелектуальна власність в Україні. Стан і концептуальні основи розвитку", якими визначена необхідність розробки проекту Стратегії розвитку сфери інтелектуальної власності в Україні.

У зв'язку з цим, Служба в межах компетенції ініціює створення робочого гурту по розробці концептуальних основ отримання і реалізації прав інтелектуальної власності, результати роботи якої будуть передані Міністерству економічного розвитку і торгівлі для їх обліку при роботі над Стратегією розвитку сфери інтелектуальної власності в Україні.

Автори, правовласники, представники бізнес-середовища, патентні повірені і інші фахівці у сфері інтелектуальної власності можуть приєднатися до цієї роботи, направивши до 31 серпня 2015 року інформацію про себе з вказівкою прізвища, імені, по батькові, місця роботи, адреси електронної пошти і контактного номера телефону на електронну адресу: m.pototskyy@sips.gov.ua.

Джерело: Держслужба інтелектуальної власності

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини