Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Розробляється проект зразкового енергосервісного договору

31 липня 2015, 15:07
937
0
Автор:
Реклама

Держенергоефективності розробляє проект зразкового енергосервісного договоруяким буде передбачено розподіл усіх фінансових, правових і інших технічних ризиків.

"Сподіваюся, що вже цього тижня Держенергоефективності направить в Минрегион остаточно допрацьований проект зразкового енергосервісного договору", - повідомив перший заступник голови Держенергоефективності Олексій Корчмит.

Чиновник також звернув увагу, що центральна влада повинна допомогти місцевим радам створити шаблони деяких документів. Наприклад, як саме ради повинні затвердити довгострокові бюджетні зобов'язання і узяти на себе усі існуючі риски і затвердити істотні умови.

Також чиновник повідомив про необхідність розробки методики проведення конкурсних торгів : "Уперше в країні доведеться розпорядникам бюджетних коштів проводити конкурсні торги не за ціною, а по "NPV". Сьогодні це ще не певна, не апробована методика і практики такої немає. У разі, якщо юридичною особою безпосередньо є школа, або дитячий садок, або лікарня, то саме вони проводитимуть конкурсні торги і, для прикладу, нам треба надати їм зразок документу, як саме ці торги проводити".

Джерело:Держенергоефективності

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини