Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НААУ звинувачує директора Центру безкоштовної правової допомоги в підриванні престижу адвокатури

10 липня 2015, 11:07
1612
7
Автор:
Реклама

Дисциплінарна палата КДКА Київської області визнала прийнятним звернення НААУ відносно поведінки адвоката Андрія Вишнєвського - директори Координаційного центру за поданням безкоштовної правової допомоги.

Предметом скарги став доповідь А. Вишнєвського на конференції, присвяченій судовій реформі, яка проходила 15 червня. У своїй доповіді він звернув увагу на "плачевний стан української адвокатури" і відсутність дій НААУ "по боротьбі з явищем міліційних адвокатів".

У КДКА виявили ознаки дисциплінарної провини у діях Вишнєвського, зокрема, - порушення Правил адвокатської етикищо встановлюють обов'язок адвоката не здійснювати дій, спрямованих на підривання престижу адвокатури.

Розгляд дисциплінарної справи відносно А. Вишнєвський призначено на 14:30 16 липня 2015 року і відбудеться в приміщенні КДКА Київської області за адресою: вул. Артема, 10.

Нагадаємо, на З'їзді адвокатів 3 липня було вирішено направити звернення до Президента, Прем'єр-міністра, Міністра юстиції, міжнародним інститутам і тому подібне з приводу дій Вишнєвського.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини