Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Зареєструвати бізнес в ГФС тепер можна за 1 день

3 липня 2015, 12:36
1600
0
Реклама

Для спрощення умов ведення бізнесу зменшений термін державної реєстрації юридичних осіб і постановки на облік в органах ГФС юридичних осіб і фізичних осіб - підприємців.

На сьогодні процедура відкриття бізнесу триває 1 день і складається з наступних етапів:

1. Державна реєстрація юридичної особи або ФОП.

Термін - в день вступу документів для проведення держреєстрації (для юридичних осіб), або не пізніше наступного робочого дня після вступу документів (для ФОП).

2.
Передача відомостей з ЕГР про проведення реєстраційних дій в контролюючих органів.

Термін - в день проведення реєстраційної дії.

3. Постановка на облік юридичних осіб і ФОП в органах ГФС як платників податків і платників єдиного внеску.

Термін - в день отримання відомостей з ЕГР.

4. Передача в ЕГР даних про постановку на облік юрособ і ФОП в органах ГФС, реєстраційному номерн платника єдиного внеску і класі професійного ризику виробництва платника єдиного внеску по основному виду його економічної діяльності.

Термін - в день отримання відомостей з ЕГР.

5. Видача (напрям поштовим відправленням з описом вкладення) державним реєстратором юридичній особі або фізособі-підприємцеві витягання з ЕГР, яке містить інформацію про держреєстрацію і постановку на облік в органах ГФС.

Термін - впродовж 24 годин, окрім вихідних і святкових днів, після отримання державним реєстратором від органів ГФС і статистики даних про узяття на облік.

Тобто, отримати витягання з ЕГР з даними про проведення держреєстрації юрособи або ФОП і стати на облік в органах ГФС тепер можливо не пізніше наступного робочого дня з дня подачі документів держреєстраторові для проведення держреєстрації.

За інформацією ГФС

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини