Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Президент доручив поліпшити патріотичне виховання дітей

15 червня 2015, 11:01
547
2
Реклама

Президент Петро Порошенко 12 червня підписав Указ № 334/2015 "Про заходи відносно поліпшення національно-патріотичного виховання дітей і молоді".

Згідно з документом, створюється Робоча група по розробці Стратегії національно-патріотичного виховання дітей і молоді на 2016-2020 роки.

Робоча група повинна розробити і подати до 1 жовтня 2015 року проекти Стратегії і Плану дій з її реалізації. Кабінет Міністрів, державні адміністрації повинні забезпечити представлення до 1 серпня 2015 року робочій групі пропозицій відносно поліпшення національно-патріотичного виховання дітей і молоді.

Уряд також повинен забезпечити розробку за участю громадських об'єднань в місячний термін плану заходів по святкуванню у 2015 році Дня захисника Українизвернувши особливу увагу на заходи по національно-патріотичному вихованню, і вжити заходи відносно осучаснення роботи учбових закладів, музеїв, бібліотек і інших установ культури, активного залучення ними дітей і молоді до вивчення історії і культури України, подвигів борців за незалежність.

Кабміну, обласним держадміністраціям доручено усебічно сприяти проведенню Всеукраїнською дитячо-юнацькою військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура").

Крім того, Мининформполитики, Держкомтелерадіо разом з Українським інститутом національної пам'яті доручено забезпечити організацію в телевізійних і радіопрограмах, друкованих ЗМІ постійно діючих рубрик по популяризації української історії, мови і культури; а також створення і розміщення соціальної реклами, спрямованої на національно-патріотичне виховання дітей і молоді.

За інформацією прес-служби Президента

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини