Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Порошенко відверто поспілкувався з представниками бізнесу

27 травня 2015, 12:15
1002
7
Реклама

Президент України Петро Порошенко взяв участь в роботі форуму "Президент і бізнес : відвертий діалог", який був організований Європейською Бізнес Асоціацією і Американською торговою палатою в Україні.

Глава держави проінформував представників вітчизняного і зарубіжного бізнес-середовища про практичні кроки по імплементації реформ, які спрямовані на оновлення країни у рамках реалізації Угоди про асоціацію з ЄС.

Одними з найважливіших Президент назвав кроки, спрямовані на боротьбу з корупцією - прийняття пакету антикорупційних законів, обрання за прозорою процедурою голови Національного антикорупційного бюро, створення Нацагентства з питань запобігання корупції, яке повинне запрацювати до осені.

Наступним не менш важливим кроком, на думку Президента, являється реалізація судової реформищо поверне довіру пересічних громадян і бізнесу до судової гілки влади, очистить систему від нечесних суддів і відмінить їх недоторканість. Також П. Порошенка виразив надію, що вже найближчим часом УСЮ проведе своє засідання.

Крім того, Президент заявив про невідворотність "викорінювання старих схем наживи" у податковій сфері: "20 років влада годувалася від податкових ям. Усі про це знали і усі говорили, що нічого з цим не можна зробити. Я упевнений - можна. І це буде продемонстровано".

Глава держави також позитивно оцінив роботу НБУ по стабілізації ситуації у фінансовому секторі. За його словами, Нацбанк зараз проводить ефективну роботу по очищенню банківської сфери і здійснює перші кроки по забезпеченню прозорого розвитку фінансового сектора для залучення у вітчизняну економіку довгострокових кредитних ресурсів.

За інформацією прес-служби Президента

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини