Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Регуляторна служба сприяє відміні використання друку ТОВ

19 травня 2015, 09:50
1193
2
Реклама

Фахівцями Державної регуляторної служби розроблений і спрямований на узгодження в зацікавлені органи проект постанови Кабінету Міністрів України "Про внесення змін до пункту 5 Модельного статуту товариства з обмеженою відповідальністю".

Проект виключає обов'язковість використання друку товариством з обмеженою відповідальністюяке створюється на основі Модельного статуту.

Абзац другої пункту 5 статуту запропоновано викласти в наступній редакції : "має самостійний баланс, рахунки у банках, може мати друк зі своїм найменуванням, ідентифікаційним кодом, штампи, бланки, фірмовий знак, а також знак для товарів і послуг і інші реквізити".

Проект цієї постанови спрямований на приведення Модельного статуту ТОВ у відповідність з Законом № 1206 - VIIяким були внесені зміни у ряд законодавчих актів з метою впровадження практики ведення госпдіяльності, заснованої на необов'язковості (добровільності) застосування друку суб'єктами господарювання частки права.

Прийняття проекту постанови дозволить усунути адміністративні перешкоди при здійсненні господарської діяльності товариствами з обмеженою відповідальністю.

Джерело: ГРС

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини