Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Продовжений термін повернення невикористаних дозволів на міжнародні перевезення

27 квітня 2015, 10:32
603
0
Реклама

З 24 квітня термін повернення невикористаних дозволів на міжнародні перевезення автомобільним транспортом складає 90 днів з дати отримання (замість 45).

Нововведення передбачене наказом Мининфраструктуры № 98яким внесені зміни в наказ № 757 "Про впорядкування системи оформлення, видачі, використання і обліку дозволів на міжнародні перевезення пасажирів і вантажів автомобільним транспортом".

Оновлені правила повинні надати можливість перевізникам ефективніше використовувати дозволи і при цьому не порушувати терміни їх повернення.

Також в документі відзначається, що зняття з обліку і анулювання втраченого (викраденого, вилученого, зіпсованого) автомобільним перевізником дозволу здійснюється за умови представлення їм в Держінспекцію по безпеці на наземному транспорті:

- письмового звернення автомобільного перевізника про зняття з обліку і анулювання втраченого (викраденого, вилученого, зіпсованого) дозволу;
- копії екземпляра друкарського засобу масової інформації з оголошенням про втрату (викраденні) дозволу;
- копії документу, підтверджувальний факт втрати (крадіжки, вилучення) дозволу;
- оригіналу зіпсованого дозволу.

З метою швидкого введення в дію нової редакції наказу № 757 робоча група при Мининфраструктуры розробляє дорожню карту вирішення інших проблемних питань у сфері міжнародних автомобільних перевезень. Документ буде опублікований на офіційному сайті відомства в травні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини