Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Використання процедури банкрутства для врегулювання стосунків з контрагентами. Анонс "ЮРИСТ&ЗАКОН"

23 квітня 2015, 11:39
601
0
Реклама

Коли хочуть описати плачевний стан економіки, частенько використовують такий показник, як кількість банкрутств за певний період. Чим банкрутств більше - тим гірше ситуація. Проте в такому підході є доля лукавства. Адже ми з Вами знаємо, що банкрутство може бути і "технічним", спрямованим не на ліквідацію бізнесу, а на очищення активів, переклад їх на дружню структуру або на врегулювання інших поточних труднощів з кредиторами.

Саме про цю сторону процесу - використання процедури банкрутства для врегулювання стосунків з контрагентами - йде мова в матеріалах блоку "Тема номера" сьогоднішнього випуску аналітичного електронного видання "ЮРИСТ&ЗАКОН". Зокрема, наші автори розглянули таке явище, як ініціацію банкрутства власниками підприємства-боржника, а також проаналізували використання світової угоди в процесі банкрутства.

Крім того, рекомендуємо Вам матеріал про світовий досвід застосування трастів. У світлі законодавства, що нестримно змінюється, стосується різних аспектів міжнародної структуризації бізнесу застосування трастових структур, через їх особливості, стає усе більш популярним. Проте, як і будь-який нехарактерний для українського права (і навіть беремо ширше - для усієї романо-германської правової сім'ї) інститут, він вимагає уважного вивчення і залучення фахівців. Упевнені, що цей матеріал дасть Вам базове розуміння того, що таке траст і які можливості по його використанню для структуризації активів є на даний момент.

Щоб ознайомитися з виданням ЮРИСТ&ЗАКОН, замовте демо-доступ>>

Усі продукти ЛІГА :ЗАКОН, у тому числі і видання ЮРИСТ&ЗАКОН, інтегровані в Єдину інформаційну платформу ЛІГА :ЗАКОН ДЛЯ УСІХ. Замовивши демо-доступ до видання, Ви отримаєте доступ і до Єдиної платформи.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини