Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Автори "ЮРИСТ&ЗАКОН" розповідять про нові віяння практики в договірних і податкових стосунках

19 лютого 2015, 12:39
740
0
Реклама

В умовах складної економічної і політичної ситуації, природно, росте проблемна заборгованість. При цьому будь-яке підприємство може виявитися (і найчастіше виявляється) по обидві сторони барикад: по одних угодах воно шукає способи стягнути борги з контрагентів, по інших - намагається уникнути найбільш неприємних наслідків аналогічних заходів кредиторів.

До того ж сьогоднішня реальність має виразно виражену особливість, адже у багатьох випадках заборгованість виникає не з вини боржника. Тому значна частина матеріалів "ЮРИСТ&ЗАКОН" присвячена питанням форс-мажору і, зокрема, його підтвердження в договірних і податкових стосунках. Вже можна сказати, що за півроку, що пройшли з випуску попереднього номера аналітичного видання "ЮРИСТ&ЗАКОН"присвяченого цій тематиці, практика зробила крок вперед. Саме про нові відповіді на нові питання і розповідять наші автори.

Крім того, значна увага приділена ще одному порівняно новому інструменту стимулювання боржника до розрахунків з кредиторам - обмеженню права на виїзд за кордон. Від банківських юристів не раз доводилося чути, що застосування такої міри є одним з найбільш ефективних способів дії, який істотно полегшує переговори по погашенню заборгованості. Але чи усе так гладко? Відповідь на це питання ви можете отримати з матеріалів "ЮРИСТ&ЗАКОН" N6що вийшло 19 лютого.

Усі продукти ЛІГА :ЗАКОН, у тому числі і видання ЮРИСТ&ЗАКОН, інтегровані в Єдину інформаційну платформу ЛІГА :ЗАКОН ДЛЯ УСІХ. Замовивши демо-доступ до видання, Ви отримаєте доступ і до Єдиної платформи.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини