Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як скоротити витрати на аналіз змін українського законодавства

17 лютого 2015, 09:15
1524
0
Реклама

Останні місяці минулого року український бізнес жил в очікуванні обіцяних урядом кардинальних змін законодавства. І ці зміни подарунком під новорічну ялинку прийшли в кожен офіс і до кожного підприємця.

Багато керівників і юристів компаній було захоплено зненацька, оскільки на те, щоб вникнути в законодавчі зміни, проаналізувати їх наслідки для власного бізнесу і прийняти зважені рішення, були виділені лічені дні.

Компанія ЛІГА :ЗАКОН з метою підтримки вітчизняного бізнесу і щоб допомогти своїм абонентам швидше зорієнтуватися в усіх змінах, створила у своїх аналітичних правових продуктах спеціальні розділи, присвячені законодавчим нововведенням 2015 року.

Щоб ця інформація і аналітичні інструменти роботи з нею стали доступними для більшої кількості компаній і фахівців, ЛІГА:ЗАКОН тимчасово встановила спеціальні умови на підключення до систем ЛІГА :ЗАКОН і до комплектів продуктів.

До 28 лютого у Вас є можливість заощадити до 90% (чи до 3000 грн.) при підключенні до аналітичних систем або комплектів продуктів ЛІГА :ЗАКОН, заплативши всього 96 грн. за первинну ліцензію.

Окрім цього, усі учасники акції отримають 5 додаткових робочих місць нового продукту компанії ЛІГА :ЗАКОН - Єдиної інформаційної платформи, і зможуть розподілити їх між співробітниками компанії, робота яких пов'язана з відстежуванням і аналізом правової інформації.

Дізнатися детальніше про спецпропозицію ЛІГА :ЗАКОН>>

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини