Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Суд встановить, чи дискримінував Нацбанк кримчан

Реклама

Окружний адміністративний суд м. Києва відкрив провадження у справі 826/17587/14 про визнання протиправним і відміні окремих норм постанови Нацбанку від 3 листопада 2014 року № 699 "Про застосування окремих норм валютного законодавства при режиму тимчасової окупації на території вільної економічної зони "Крим" (пункти 1, 6, 7; абз. 3 пункти 2).

Детальніше про постанову: Нацбанк встановив правила розрахунків з Кримом

Позивачі просять визнати протиправними і дискримінуючими за ознакою місця проживання / реєстрації / місця знаходження, дії Нацбанку відносно встановлення обмежень в реалізації фізичними і юридичними особами, які знаходяться (зареєстровані / постійно проживають) на території Криму, права на здійснення банківських операцій і обмін валюти. Також вони вимагають відшкодування моральної шкоди. Відмітимо, про дискримінаційний характер постанови заявляли правозахисники. Банкіри просили відкласти дію нового режиму операцій з рахунків кримчан.

Розгляд справи призначений на 11:15 18 грудня 2014 року за адресою: вул. Командарма Каменева, 8, корпус 1, блок Би, зал судового засідання № 35. Головуючий суддя - Олександр Кармазин.

Нагадаємо, проти Гонтаревой відкривають кримінальну справу за маніпуляції з курсом

Усі рішення судів Ви можете легко знайти в Системі аналізу судових рішень VERDICTUMствореною для аналітичної роботи з багатомільйонним масивом судових рішень. Якщо Ви ще не користуєтеся системою, замовте тестовий доступ чи придбайте VERDICTUM.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини