Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Розширений перелік реєстрів, до яких закритий доступ на сході

Реклама

Мінюст вніс зміни в наказ про невідкладні заходи по захисту прав громадян на території проведення АТО. Відповідно до наказу від 29 жовтня 2014 року № 1801/5 тимчасово припинений доступ також до таких держреєстрів: спадковому реєстру, реєстру старанних виробництв, реєстру актів цивільного стану, реєстру корупціонерів. Раніше на сході України був закритий доступ до Державного реєстру тих, що обтяжили рухомого майна і Державного реєстру прав на нерухоме майно.

Крім того, змінений перелік територійна яких закривається доступ до реєстрів:

- в Луганській області - на території Антрацитовского, Краснодону, Лутугинского, Перевальского, Славяносербского, Свердловського, Станично-луганського районів, міст Алчевск, Антрацит, Брянка, Кировск, Червоний Промінь, Краснодон, Луганськ, Первомайск, Ровеньки, Свердловськ, Стаханов;

- в Донецькій області - на території Амвросиевского, Марьинского, Новоазовского, Старобешевского, Тельмановского, Шахтарського, Ясиноватского районів, міст Горловка, Докучаевск, Донецьк, Ждановка, Кировское, Макіївка, Єнакієво, Снігове, Харцызск, Ясиноватая, Торез, Шахтерск.

Встановлено, що нотаріальні дії і держреєстрація прав і їх обтяжили на нерухоме майно, розташоване на вказаних територіях Луганської і Донецької областей, здійснюють держреєстратори, приватні і державні нотаріуси інших районів Луганською і Донецькою областей.

Нагадаємо, затверджений перелік міст зони АТО

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини