Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Правовое регулирование охранной деятельности

30 жовтня 2014, 10:10
1242
0
Реклама

Захист активів і бізнесу окрім чисто юридичної сторони, на зразок правильного оформлення прав власності, вибудовування структур компаній, що управляють, і так далі, має і іншу площину - технічний і фізичний захист. Втім, без юристів не обійтися і в ній.

Тому основною темою випуску аналітичного видання ЮРИСТ&ЗАКОН № 42який вийшов 30 жовтня, стали юридичні питання здійснення охоронної діяльності. Автори видання приділили значну увагу правовим аспектам використання охоронними структурами спецзасобів і техніки, а також застосування охоронцями сили. Зокрема в матеріалі "Застосування спецзасобів і зброї персоналом охорони : проблеми правового регулювання і перспективи їх рішення" приведений чіткий список умов, при дотриманні яких застосування спецзасобів буде визнано законним.

Не забуті і загальніші питання організації і ведення охоронної діяльності. У матеріалі "Нюанси здійснення охоронної діяльності" увага автора зосереджена на найнеобхідніших у рамках створення і роботи охоронної структури вимогах законодавства. Приміром, на "дрібницях" на зразок терміну зберігання записів камер відеоспостереження і використанні в символіці охоронної структури елементів, що нагадують використовувані правоохоронними органами і збройними силами.

Окремо варто зупинитися на такому питанні, як взаємодія охорони і юридичної служби, у тому числі "зовнішніх" адвокатів, при супроводі слідчих дій на прикладі обшуку. Йому присвячений окремий матеріал.

Про цих і інших темах читайте у свіжому номері електронного видання ЮРИСТ&ЗАКОН. Номер доступний тільки для передплатників видання. Якщо Ви ще не виписуєте видання, замовте безкоштовний доступ до демо-номеру чи підпишіться на видання ЮРИСТ&ЗАКОН.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини